Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ محمد صادق افراسیابی ، با بیان اینکه نمایشگاه سبیت آلمان به عنوان بزرگترین و معتبرترین نمایشگاه بین المللی صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات حوزه صنایع کامپیوتر، ارتباطات و مخابرات در دنیا شناخته می شود، افزود: این نمایشگاه با حضور فعالان حوزه رسانه های دیجیتال جمهوری اسلامی ایران از 21 تا 25 خرداد سال 1397 (11 تا 15 ژوئن 2018) در شهر هانوفر آلمان برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: امسال با مجموعه تدابیر و برنامه ریزی که در حال انجام است، 15 شرکت و استارتاپ ایرانی شرکت می کنند.

مدیر عامل انجمن سواد رسانه ای ایران افزود: برای نخستین بار با توجه به تفاهمنامه مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال با مرکز تعاملات بین المللی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، فرصتی فراهم شده تا موسسات فرهنگی و هنری دیجیتالی که دانش بنیان هم هستند بتوانند در این نمایشگاه حضور یافته و محصولات و توانمندی های خود را عرضه کنند.

افراسیابی ادامه داد: با توجه به تفاهمنامه فوق، قرار است تا تسهیلات ویژه ای برای شرکت های دانش بنیان حاضر در این نمایشگاه در نظر گرفته شود لذا موسساتی که دانش بنیان باشند می توانند از این تسهیلات استفاده کنند.

معاون مرکز رسانه های دیجیتال وزارت ارشاد در عین حال اظهار داشت: براساس تفاهمنامه مقرر شده معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به تمامی شرکت های دانش بنیانی که برای حضور در این نمایشگاه انتخاب شوند و بتوانند نمایندگی ایران در اختیار بگیرند، مبلغ 15میلیون تومان یارانه اختصاص می دهد.

افراسیابی افزود: کسانی که مایل هستند که در این رویداد بین المللی شرکت کنند باید از طریق ExportCenter.ir درخواست خود را ثبت کرده و مشاوره بگیرند و یا اینکه از طریق تماس با مرکز تعاملات بین المللی تماس حاصل کنند.

به گفته افراسیابی، افراد و علاقه مندان همچنین می توانند بطور مستقیم با مجری کار در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری که ویژه نمایشگاه بین المللی سبیت آلمان درنظر گرفته شده است ارتباط گرفته و بطور مستیقم هماهنگی های لازم را بعمل آورند.

معاون مرکز رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: نکته حائز اهمیت اینکه فراخوان امسال برای موسسات فرهنگی و دیجیتال هم هماهنگ شده تا سال آینده با توانمند سازی، حداقل 10 درصد موسساتی فرهنگی و دیجیتال به شرکت دانش بنیان تبدیل شوند تا بتوانند از تسهیلاتی بهره مند شوند.

دوره گذشته نمایشگاه سبیت در سال 2017، با حضور 2 هزار و 967 شرکت از 59 کشور و 180 هزار بازدیدکننده متخصص برگزار شد.

ارائه محصولاتی در حوزه های مختلف «ارتباطات»، «شبکه و مراکز داده»، «مدیریت ارتباط با «مشتری»، «فروش»، «بازاریابی و آنالیز داده»، «راهکارهای تجارت الکترونیک و بخش زنجیره تامین جهانی»، «اینترنت اشیاء»، «راه کارهای سیستم برنامه ریزی منابع سازمانی»، «منابع انسانی»، «محصولات ارتباطاتی و الکترونیکی» و «استارتاپ ها (Startups)» از جمله مهمترین زمینه های فعالیت نمایشگاه مذکور است.

در نمایشگاه سبیت 2017 حدود 15 شرکت ایرانی و استارتآپ در کنار مشارکت‌کنندگان از سایر کشورها حضور یافته و با شرکت های برتر حوزه فناوری ارتباطات و اطلاعات، مسئولان و صاحبان صنایع کشور آلمان جلسه و ملاقات داشتند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۸۰۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پویش نقالی شاهنامه در نمایشگاه کتاب برگزار می‌شود

احسان مولایی دبیر بخش دیجیتال سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به جزییات این‌بخش گفت: ۴۰ ناشر برای حضور در بخش دیجیتال نمایشگاه کتاب ثبت نام کرده‌اند. در این دوره از نمایشگاه در رواق شرقی شبستان در فضای یک هزار و دویست متر حضور داریم.

وی افزود: در بخش دیجیتال نمایشگاه کتاب بیش از یک هزار محصول عرضه می‌شود که از این تعداد تقریباً یک سوم آن یعنی نزدیک به ۲۰۰ تا ۳۰۰ محصول جدید است.

دبیر بخش دیجیتال سی و پنجمین نمایشگاه کتاب تهران با اشاره به برنامه‌های بخش دیجیتال نمایشگاه کتاب در روز پاسداشت زبان فارسی گفت: به دلیل همزمانی ایام نمایشگاه با روز پاسداشت زبان فارسی و فردوسی، پویش نقالی شاهنامه را برگزار می‌کنیم. پس از ثبت نام آثار را جذب و مورد داوری قرار می‌دهیم. داوری‌ها در ایام نمایشگاه انجام می‌شود و در روز اختتامیه نمایشگاه نفرات برتر را انتخاب می‌کنیم. اگر فرصتی در روز اختتامیه باشد، نفر برتر می‌تواند اجرا داشته باشد.

مولایی گفت: نشست های تخصصی با حضور فعالان حوزه حداقل در ایام نمایشگاه برگزار خواهیم کرد و حداقل دو نشست را خواهیم داشت. متأسفانه امسال حوزه فضای مجازی مورد بی مهری پلتفرم‌های حوزه کتاب دیجیتال قرار گرفت و آنها تمایل به حضور نداشتند. هرچند از آنها دعوت کردیم اما خواسته شان حضور در شبستان اصلی بود که این امکان برای مان وجود نداشت.

کد خبر 6097815 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • حضور بازرگانان فناوری در نمایشگاه اینوتکس۲۰۲۴/۲۰ محصول فناورانه رونمایی می‌شود
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۲۸ هزار زائر ایرانی در حج امسال شرکت می‌کنند
  • ثبت نام ۳۰۰ شرکت در نمایشگاه الکامپ/ «الکامپ استارز» سکویی برای معرفی استارت‌آپ‌های نوپا
  • ۲۸ هزار زائر ایرانی در حج امسال شرکت می‌کنند
  • نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت، فرصتی برای پشتیبانی از تولید داخل و دانش‌بنیان‌ها
  • کاهش وابستگی شهرداری قم به محصولات غیر بومی با همکاری استارتاپ‌ها
  • اینوتکس سیزدهم میزبان ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • اینوتکس میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • پویش نقالی شاهنامه در نمایشگاه کتاب برگزار می‌شود
  • اکوسیستم فناوری کشور زیر سقف «اینوتکس ۲۰۲۴»